Frizeraj

Frizeraj Radno vrijeme: Pon – pet 9h do 20h
Subota 8h do 15h
Adresa: Medulićeva 30
Zagreb
Vlasnici Vanja Šiljak i Petra Uremović
Zaposlenici Nataša Družijanić, Tea Herceg
Broj telefona: 01/482 65 46
E-mail adresa: vanja@frizeraj.hr
petra@frizeraj.hr
WWW: www.frizeraj.hr

Nakon višegodišnjeg iskustva u frizerskom svijetu, brat i sestra, Vanja Šiljak i Petra Uremović, 2003. godine odlučili su otvoriti vlastiti salon. I tako je sprovedena u djelo ideja o salonu u kojem će vladati prijateljska atmosfera „dnevnog boravka“.

Kombinacijom vizualnog stila interijera, ugodnog ambijenta i prijateljskog načina odnosa s klijentima Frizeraj prvenstveno izlazi u susret njegovim posjetiteljima, brinući se o tome da se u njihovom prostoru i u njihovim rukama osjećaju sigurno i opušteno uz puno povjerenje u uslugu.

U salonu ćete uvijek naići na ljubazna lica Petre, Vanje, Nataše i Tee, kreativni tim stručnjaka koji će vas spremno dočekati s novim idejama, a uz sve to, tu su i kavica, rakijica, terasa i prava domaća atmosfera.

Svoje umijeće frizeri salona Frizeraj pripisuju redovnoj frizerskoj naobrazbi, praćenju najnovijih frizerskih trendova ali i kontinuiranom ulaganju u nadograđivanje postojećeg znanja redovnim prisustvovanjem na svim domaćim i inozemnim edukacijskim programima koji svojim programom i inovativnim metodama frizerskih tehnika oplemenjuju i usavršavaju moderan i kreativan način rada djelatnika Frizeraja.

U Frizeraju ćete naići na mlade profesionalce koji će vas iznenaditi svojim kreativnim pristupom frizerskoj struci, ali uvijek uz jedno pravilo – pristupajući svakom klijentu i njegovim željama individualno i s punom pažnjom.

Frizeraj ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju frizura, posjetite nas i uvjerite se i sami!

Galerija salona:Galerija frizura: